Naast schilderwerk kunt u bij Grondman Schildersbedrijf ook terecht voor het aanpakken van houtrot. Houtrot kan aanzienlijke schade veroorzaken aan uw woning, maar wij bieden grondige en duurzame oplossingen. Wij werken samen met verschillende professionele timmermannen uit de regio om ervoor te zorgen dat alle reparaties vakkundig worden uitgevoerd.

Onze specialisten zijn bedreven in het repareren van boeilijsten, kozijnen, dakkapellen en geveldelen. Voor deze reparaties worden hoogwaardige materialen gebruikt zoals Red Cedar, Meranti en andere exterieur materialen.

Op de foto’s ziet u een duidelijk voorbeeld van een houtrotreparatie. dit kozijn met houtrot is door vocht gaan rotten. We hebben de rotte plekken zorgvuldig verwijderd en vervangen met nieuw merantihout. Merantihout is een uitstekende keuze voor kozijnreparaties vanwege zijn duurzaamheid en weerbestendigheid.

Wij werken nauwkeurig en met oog voor detail, zodat het gerepareerde deel naadloos aansluit bij het bestaande houtwerk. Na het opvullen van de rotte plek met merantihout, wordt het kozijn vakkundig geschuurd en geschilderd. Dit zorgt weer voor een strakke afwerking en biedt extra bescherming tegen toekomstige houtrot.

Onze aanpak garandeert een duurzaam resultaat, zodat uw woning beschermd wordt tegen weersinvloeden en de levensduur van uw houtwerk aanzienlijk wordt verlengd.

Bent u geïnteresseerd in een houtrotreparatie door Grondman Schildersbedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Wij staan klaar om uw woning weer in topconditie te brengen, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over houtrot.

Vraag vrijblijvend een offerte aan