Bij Grondman Schildersbedrijf staan we klaar om uw huis of bedrijfspand nieuw leven in te blazen met onze professionele schildersdiensten. Als een gerenommeerd schildersbedrijf, hebben we ons vakmanschap bewezen in Amersfoort, Leusden, Soest en Barneveld en streven we altijd naar perfectie.

Ons recente project omvatte niet alleen het schilderen van het reguliere buitenwerk maar ook het herstellen van schuurdeuren. We begrijpen dat details het verschil maken en hebben daarom gekozen voor een 3-laags verfsysteem. Dit systeem bestaat uit een laag grondverf en twee lagen aflak, wat zorgt voor een duurzame en langdurige afwerking.

Bij Grondman Schildersbedrijf geloven we in het gebruik van de beste materialen. Daarom maken we gebruik van lakplamuur van Janssen, een topmerk dat bekend staat om zijn kwaliteit en duurzaamheid. Deze hoogwaardige lakplamuur zorgt voor een perfecte basis voor het aanbrengen van verf en zorgt voor een gladde en egale afwerking. Bovendien gebruiken we fijn schuurpapier om ervoor te zorgen dat het oppervlak perfect glad is voordat we beginnen met schilderen.

Als het gaat om de afwerking besparen we nooit op kwaliteit. We gebruiken alleen hoogwaardige aflak die bestand is tegen slijtage, UV-straling en weersinvloeden. Dit zorgt ervoor dat uw schilderwerk er niet alleen geweldig uitziet op de dag van voltooiing, maar ook in de komende jaren.

Kies Grondman Schildersbedrijf voor uw volgende schilderproject en ervaar het verschil van professioneel vakmanschap. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Vraag vrijblijvend een offerte aan