Houten luiken zijn niet alleen functioneel, maar ook een esthetische toevoeging aan elk huis of gebouw. Echter, na verloop van tijd kunnen ze beschadigd raken door weersinvloeden, wat resulteert in houtrot en verfvervaging. We begrijpen het belang van het behouden van de oorspronkelijke charme van deze luiken, terwijl we tegelijkertijd zorgen voor duurzaamheid en bescherming tegen verdere schade.

Voor dit specifieke renovatieproject hebben we een drie-laags verfsysteem toegepast, bestaande uit een laag grondverf en twee lagen aflak. Dit systeem zorgt niet alleen voor een mooie afwerking, maar biedt ook langdurige bescherming tegen weersinvloeden en slijtage. Bovendien hebben we de luiken zorgvuldig geïnspecteerd en eventuele houtrot hersteld, waardoor de luiken weer jarenlang mee kunnen.

Onze klanten vertrouwen op ons vakmanschap en expertise om hun renovatieprojecten tot een succes te maken. Of het nu gaat om het schilderen van een enkele kamer of het renoveren van een volledige woning, bij Grondman Schildersbedrijf streven we altijd naar perfectie. Onze klantgerichte aanpak en aandacht voor detail onderscheiden ons van de rest.

Dus als je op zoek bent naar een professioneel schildersbedrijf voor je renovatieprojecten, kies dan voor Grondman Schildersbedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat voor onze renovatiediensten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan