RECENSIES
Beste Wouter,

Nog bedankt voor het prima schilderwerk wat je hier hebt geleverd. Vooral de voordeur is een plaatje geworden.
Mijn complimenten! Bij een volgende schilderbeurt weten we je te vinden.

Met vriendelijke Groeten,

Willem, Amersfoort

Hoi Wouter,

Graag wil ik je nogmaals bedanken, voor je perfect afgeleverde schilderswerk, je goede vakbekwaamheid en je nette manier van werken!
Je hebt een goede inzicht in wat je doet en komt kundig en betrouwbaar over!
Wij zullen je zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen!
Tot een volgende keer.

M.v.g. Fam Kroeze
Kerkdijk 35
3791 VK Achterveld

In de periode maart - mei 2016 heeft Wouter Grondman diverse binnen- en buitenschilderwerk verricht aan onze eigen woning te Achterveld. Tijdens deze werkzaamheden was ondergetekende veelal aanwezig waardoor een goede indruk is verkregen in de volgende kwaliteiten van deze jonge schilder:
· Afspraak is afspraak *) - weersafhankelijk natuurlijk, ook in relatie tot ander buitenwerk.
· Voorzichtig met bestaand interieur los en vast - goede afscherming waar nodig en minimale vervuiling door schuurstof en verfspatten - een hele nette werker!
· Kundig wat betreft de toepassing op verschillende soorten ondergronden - acryl, alkyd, siliconen e.d.
· Nooit te zuinig met een extra laag indien resultaat nog iets tegenvalt.
· Betrouwbaar in urenadministratie en declaraties materialen.
· Bijzonder prettig persoon die graag continu, rustig wil doorwerken - best in is voor een praatje, maar liever geen hele verhalen tijdens het werk.
· Uiteindelijk resultaat schilderwerk is prima - loopt na afloop alles even na en wat er dan nog niet goed is in de ogen van de klant wordt zonder problemen nog een keer onder de loep genomen.

*) Wouter is er zeer bij gebaat wanneer de klant tevoren goed weet wat hij/zij wil en dit liefst ook even opschrijft. Dit voorkomt niet alleen misverstanden en frustraties, maar bevordert zeker ook een efficiënt en plezierig proces. 

Hein Doeksen
In het voorjaar van 2019 stond het schilderwerk, buitenom, van De Hessenkar, eeterij-tapperij op planning.
De gemaakte afspraken met Wouter Grondman zijn perfect uitgevoerd. Tijdens onze openingsuren was hij niet ‘in het zicht’ aan het werk zodat onze gasten er geen overlast van hadden. Het geleverde werk ziet er meer dan goed uit en de komende jaren kunnen we er weer tegen. Het grootste compliment kregen we van de jury van de Terras top 100: “het schilderwerk zag er verzorgd uit” volgens het juryrapport.
Kortom iemand die zijn afspraken na komt, prima werk levert, zeer flexibel is en misschien wel het belangrijkste, geen verrassingen achteraf.
Mochten wij weer zover zijn dan gaan wij Wouter Grondman zeker weer benaderen voor het schilderwerk!!
Nogmaals onze dank voor het geleverde werk.
De Hessenkar, eeterij-tapperij
Achterveld
Wij hebben het schilderwerk van onze boerderij laten uitvoeren door Wouter Grondman.
Het schilderwerk verkeerde in slechte staat, tijdens de werkzaamheden kwam er houtrot tevoorschijn. Dit is verholpen door zijn broer Vincent.
Het schilderwerk ziet er weer prachtig uit. Daarnaast is Wouter vriendelijk en communicatief goed.
Graag tot een volgende keer.
Arie en Agnes Terschuur
Wouter Grondman heeft in 2013 de nieuw geplaatste kozijnen en boeiboorden van de eerste verdieping van onze woning geschilderd. Dit tot onze tevredenheid.

Daarom mocht hij in april 2016 de bestaande kozijnen, ramen en deuren van de benedenverdieping en de topgevels van de garage  schilderen. Bij de ramen en deuren van de benedenverdieping heeft hij ook de glasnaden netjes gekit.

We zijn zeer tevreden over het resultaat. Het schilderwerk ziet er weer prachtig uit.
Wouter is rustig, werkt goed en met plezier.

Harry, Achterveld
Het schilderwerk aan mijn woning is door de schilder Wouter Grondman vakkundig uitgevoerd. Binnen de prijsafspraak en van goede kwaliteit. Er wordt rekening gehouden met weervoorspellingen en waar nodig rommel opgeruimd. Hij is plezierig in de omgang. Een vervolgopdracht voor het andere deel van mijn huis volgt zeker.

In het  najaar 2018 heeft Wouter Grondman een startgemaakt met het schilderen van mijn huis.
In het voorjaar 2019 is het geheel gereed gekomen.
Ik ben erg tevreden over het resultaat.  Wouter werkt secuur. Daarom heb ik er vertrouwen in dat de verf de komende jaren goed blijft.
Maria Lunter

Wouter,
Jij, je werk, jouw manier van omgaan met ons ....... je mag weer komen.
Frans
Wouter van Schildersbedrijf Grondman is een goede vakman, die prima schilderswerk aflevert, op tijd komt en netjes werkt. Erg belangrijke zaken als je een schilder zoekt!

Familie Belle, Amersfoort
Zowel Wouter als Vincent van Klusbedrijf Grondman zijn zeer grondig! We hadden een enorme hoeveelheid achterstallig onderhoud aan onze kozijnen en deuren en samen hebben ze deze weer prachtig gemaakt. Heel handig zo'n goed op elkaar ingespeeld team in het land te hebben! Vincent heeft bij een paar kozijnen het hout vervangen, met Wouter hebben we het meest van doen gehad. Hij werkt met uiterste precisie en nauwkeurigheid, is niet gauw tevreden en rijdt graag nog een keer extra richting Nijmegen om de puntjes op de i te zetten. Het is voor de broers geen enkel probleem meer te doen als tijdens werkzaamheden blijkt dat dat nodig is; ze zoeken samen naar een goede en betaalbare oplossing daarvoor. Diverse mensen in onze omgeving (incluis onze buren!) hebben lof gesproken over het keurige schilderwerk. En last but not least: er wordt goed doorgewerkt, maar het is ook gewoon gezellig!